Ολοκλήρωση Δεύτερης Φάσης Αξιολόγησης Υποψηφίων 2017-18

Από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση αξιολόγησης και επιλογής των υποψηφίων, που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για μια θέση στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) του Τμήματος με τίτλο “Διοίκηση Επιχειρήσεων”, για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18, σύμφωνα με τη διαδικασία, που περιγράφεται αναλυτικά στο άρθρο 7 του οδηγού σπουδών του ΠΜΣ. Τα αποτελέσματα σημειώνονται στους πίνακες, που ακολουθούν στο τέλος της ανακοίνωσης και πιο συγκεκριμένα : (α) στον Πίνακα Α1, σημειώνονται οι επιτυχόντες κατά αλφαβητική σειρά, (β) στον Πίνακα Α2, οι επιλαχόντες κατά σειρά αξιολογικής κατάταξης και (γ) στον Πίνακα Α3, οι υποψήφιοι, που αποκλείονται από τη συνέχεια της διαδικασίας επιλογής, επειδή δεν προσήλθαν στη συνέντευξη ή δεν κατέθεσαν τα απαραίτητα παραστατικά για τη συμπλήρωση του φακέλου της υποψηφιότητας τους.

Οι επιτυχόντες του πίνακα Α1 καλούνται να προσέλθουν στη Γραμματεία του Τμήματος για την εγγραφή τους στο ΠΜΣ. Για τη διαδικασία της εγγραφής σημειώνονται τα εξής :

  1. Οι επιτυχόντες οφείλουν να καταβάλλουν την Α’ δόση, ποσό δηλαδή 600€, που αντιστοιχεί στο 50% από τα δίδακτρα του Α’ εξαμήνου. Τα δίδακτρα θα καταβάλλονται μόνο μέσω της Τράπεζας Πειραιώς στο λογαριασμό: GR89 0172 2570 0052 5704 7821 761 της Επιτροπής Ερευνών του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας. Απαραίτητα στοιχεία για την κατάθεση του ποσού είναι το ονοματεπώνυμο του καταθέτη και η διευκρίνιση ότι πρόκειται για «Α’ δόση, Α’ εξαμήνου, για το ΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων».
  2. Στη συνέχεια πρέπει να προσέλθουν με την απόδειξη της κατάθεσης στη Γραμματεία του ΠΜΣ του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία από την Τετάρτη 27/9 έως και την Τετάρτη 11/10, ώρες 10 πμ – 2 μμ για να συμπληρώσουν μία δήλωση αποδοχής της ένταξής τους στο ΠΜΣ και την οριστική επιλογή του προγράμματος πλήρους ή μερικής φοίτησης, που θα παρακολουθήσουν. Μαζί τους θα πρέπει απαραίτητα να έχουν την ταυτότητά τους και 1 φωτογραφία. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία του Τμήματος (τηλ. : 2321049135, e-mail : seferidou@teicm.gr). Σε περίπτωση, που κάποιος από τους επιτυχόντες αρνηθεί να ολοκληρώσει την εγγραφή του στις παραπάνω προθεσμίες και για οποιονδήποτε λόγο, η θέση του θα καλυφθεί από τους επιλαχόντες κατά σειρά προτεραιότητας του πίνακα Α2, που θα ειδοποιηθούν σχετικά.
  3. Ως αποδεικτικό της κατάθεσης των διδάκτρων θα χορηγείται στους μεταπτυχιακούς φοιτητές Γραμμάτιο Είσπραξης από την Οικονομική Υπηρεσία της Επιτροπής Ερευνών, η οποία θα αντλεί τα απαραίτητα στοιχεία από την Αναφορά Κίνησης του Λογαριασμού, που της αποστέλλεται κατά τακτά χρονικά διαστήματα από την Τράπεζα Πειραιώς. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα παραλαμβάνουν το Γραμμάτιο Είσπραξης από τη γραμματεία του ΠΜΣ μια εβδομάδα μετά την έναρξη των μαθημάτων. Σημειώστε επίσης ότι η Β’ δόση των διδάκτρων, ποσό δηλαδή 600€, που αντιστοιχεί στο υπόλοιπο 50% από τα δίδακτρα του Α’ εξαμήνου, σύμφωνα με το άρθρο 18 του οδηγού σπουδών, καταβάλλεται “…μέσα σε προθεσμία 30 ημερών από την έναρξη των μαθημάτων, με την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Επιτροπής ερευνών του ΤΕΙ και την προσκόμιση της σχετικής απόδειξης στη Γραμματεία του ΠΜΣ”.

Καταλήγοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά όλους τους υποψήφιους, που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για το ΠΜΣ του Τμήματός μας και να ευχηθώ “πετυχημένες και ουσιαστικές σπουδές” στους νέους μεταπτυχιακούς φοιτητές μας. Σε κάθε περίπτωση και αν για κάποιους από τους υποψήφιους εξακολουθούν να υπάρχουν κάποια θέματα, που προκαλούν ερωτηματικά ή/και απορίες, θα τους παρακαλούσα να μη διστάσουν να επικοινωνήσουν μαζί μου (e-mail : dimsot@teicm.gr) για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση.

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ του ΠΜΣ

Δρ. Σωτήριος Δημητριάδης

Καθηγητής

 

Πίνακας Α1 : Επιτυχόντες κατά αλφαβητική σειρά για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18 [1]

α/α Ονοματεπώνυμο
1 Αναγνωστόπουλος Βασίλειος
2 Αραμπατζάκη Βασιλική
3 Βαγιωνά Ευαγγελία
4 Βλαχοπούλου Ευθυμία
5 Γεωργαντάς Στέργιος
6 Γεωργιτζίκης Ιωάννης
7 Ιωαννίδης Άγγελος
8 Καλόγερος Στυλιανός
9 Καραντινίδου Ευφροσύνη
10 Καχπάνη Ελένη
11 Κεφαλά Ευσταθία
12 Κοντονάσιος Γεώργιος [2]
13 Κοτζάογλου Ειρήνη
14 Κούκλη Παναγιώτα
15 Κούλικας Αθανάσιος
16 Κυριαζής Παναγιώτης
17 Λίγκα Μαρία
18 Μαργαρίτη Ελένη
19 Ματάκου Αναστασία Παντελίνα
20 Μητρούδας Κωνσταντίνος
21 Μητσικούδης Αναστάσιος
22 Μιχαηλίδου Σοφία
23 Μουρουζίδου Ελισσάβετ
24 Παππά Ελένη
25 Πασχάλης Γεώργιος
26 Πέννας Γεώργιος
27 Πεταλωτής Κωνσταντίνος [2]
28 Πραζιούτη Βασίλεια
29 Σερβία Χρυσάνθη
30 Σίσκος Στέργιος
31 Σοφιανός Θεόφιλος
32 Συλλαϊδόπουλος Παύλος
33 Ταμπούρης Ιωάννης
34 Τζούλιας Στυλιανός
35 Τσολάκη Αναστασία
36 Χρόνη Μάλαμα

 

Πίνακας Α2 : Επιλαχόντες ακ. έτους 2017-18 (κατά σειρά αξιολογικής κατάταξης)

α/α Ονοματεπώνυμο
1 Στεφανίδου Αγάπη
2 Δέμονα Ιωάννα
3 Τσικές Βασίλειος
4 Ντόστης Δημήτριος
5 Πιστοφίδης Χρήστος

 

Πίνακας Α3 : Υποψήφιοι που αποκλείονται από τη συνέχεια της διαδικασίας επιλογής [3]

α/α Ονοματεπώνυμο
1 Αραμπατζή Βασιλική
2 Παπαευαγγέλου Νικόλαος
3 Πόρναλης Δημήτριος
4 Φραγκάλας Δημήτριος

[1] Περιλαμβάνονται και οι ισοβαθμήσαντες με τον τελευταίο στην κατάταξη επιτυχόντα.

[2] Με την προϋπόθεση ότι με την εγγραφή τους και μέσα στις χρονικές προθεσμίες που ανακοινώθηκαν, θα καταθέσουν βασικό τίτλο σπουδών ή αποδεικτικό γνώσης της αγγλικής γλώσσας σε επίπεδο Β2 (Καλή Γνώση) του Ευρωπαϊκού Πλαισίου Γλωσσομάθειας, που η έκδοσή τους εκκρεμεί λόγω καθυστέρησης στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από τη συμμετοχή τους σε σχετικές τελικές εξετάσεις.

[3] Αποκλείονται επειδή δεν προσήλθαν στη συνέντευξη ή δεν κατέθεσαν τα απαραίτητα παραστατικά (πιστοποιητικό γνώσης της αγγλικής γλώσσας επιπέδου Β2 ή/και αντίγραφο του βασικού τίτλου σπουδών τους) για τη συμπλήρωση του φακέλου της υποψηφιότητάς τους.

Κατηγορίες Ανακοινώσεων

Γενικές Ανακοινώσεις

Εκδηλώσεις

Μεταπτυχιακές Εργασίες

Τελευταίες Ανακοινώσεις
Scroll to Top