Διημερίδα “Υγιεινή και Ασφάλεια στην Εργασία” – Δι.Πα.Ε & Fibran

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, σε συνεργασία με το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και την εταιρία Fibran συνδιοργανώνει διημερίδα με θέμα «Υγιεινή και Ασφάλεια στην Εργασία» την Τετάρτη και Πέμπτη, 29 και 30 Νοεμβρίου 2023, στο αμφιθέατρο του κτιρίου πολλαπλών χρήσεων. Στη διημερίδα θα μιλήσουν για το θέμα Καθηγητές του Τμήματος, καθώς και έγκριτα υψηλόβαθμα στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων και σχετικών δημόσιων φορέων.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή προς όλους τους φοιτητές του ΔΙ.ΠΑ.Ε. που επιθυμούν να την παρακολουθήσουν τις ώρες 10.00-14.30 την Τετάρτη και 9.30-14.30 την Πέμπτη, και θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης, αλλά μόνο σε όσους παραβρεθούν σε αυτήν και τις δύο ημέρες στις συγκεκριμένες ώρες. Οι εγγραφές των φοιτητών θα ξεκινήσουν στις 9.45 π.μ. την Τετάρτη και 9.15 π.μ. την Πέμπτη.

Επίσης η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά εδώ

Προς διευκόλυνση των φοιτητών, τα μαθήματα του Τμήματος τις ημέρες αυτές δεν θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 9.15 και 14.30. Μετά τις 14.30 θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Το κτίριο πολλαπλών χρήσεων βρίσκεται ανάμεσα στο κτίριο διοίκησης και στο εστιατόριο της πανεπιστημιούπολης Σερρών, απέναντι από το κτίριο που πραγματοποιούνται τα μαθήματα του Τμήματός μας.

 

Κατηγορίες Ανακοινώσεων

Γενικές Ανακοινώσεις

Εκδηλώσεις

Μεταπτυχιακές Εργασίες

Τελευταίες Ανακοινώσεις
Scroll to Top